Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
Włoska zapiekanka makaronowa z ragu alla bolognese, mieszanka sałat z pomidorkami, sos winegret
Pomidorki daktylowe, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Wołowina, Sałata mix, Wieprzowina, JAJA kurze, Cebula biała, Olej rzepakowy, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), ., Koncentrat pomidorowy 30%, Marchew, Mąka PSZENNA, Bazylia, Sok z cytryny świeżo wyciskany, SELER naciowy, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Czosnek, Sól, Oregano, Pieprz czarny, Cukier
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 205 kJ/288 kcal |
Tłuszcz: 17,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 19,9 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 14,2 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.