Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
- Less Gluten
- Less Carb
Sałatka z szynką suszoną, mozzarellą, melonem i bezglutenowymi grzankami, sos balsamiczny
Melon, Pomidorki daktylowe, Chleb bezglutenowy (Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, koncentrat białka SOJOWEGO, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, cukier, psyllium, sól, glukoza, ekstrakt drożdżowy, syrop buraczany, kwas mlekowy, koncentrat winogronowy, prażona mączka soczewicy, regulator kwasowości: octan sodu, enzym), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Szynka szwarcwaldzka, Szpinak baby, ., Olej rzepakowy, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Miód pszczeli, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Sól
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 609 kJ/385 kcal |
Tłuszcz: 15,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 43,2 g w tym cukry: 28,9 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 13,9 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.