Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
- Dairy Free
- Vegan
Sałatka z bobem, bezmięsnym boczkiem, pomidorkami i makaronem penne, pesto bazyliowe
Bób, Pomidorki daktylowe, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Bezmięsny boczek (Woda, białko PSZENNE, olej rzepakowy, płatki drożdżowe nieaktywne, SOJA, koncentrat pomidorowy, przyprawy naturalne, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), sól kłodawska), ., Rukola, Oliwa z oliwek, Bazylia, Olej rzepakowy, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, orzechy pinii, Czosnek, Pieprz czarny
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 835 kJ/199 kcal |
Tłuszcz: 8,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 20,8 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 11,8 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.