Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.74
Mini serniczki z solonym karmelem i orzechem pekan
SER twarogowy, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Herbatniki (zawierają MLEKO i GLUTEN), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁ, ekstrakt z MIGDAŁÓW, stabilizator (ekologiczna mączka chleba świętojańskiego), sól morska), Cukier, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), JAJA kurze, MASŁO 82% tł., Mąka PSZENNA, ORZECHY PEKAN, Woda, Sól himalajska
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 646 kJ/154 kcal |
Tłuszcz: 7,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 16,5 g w tym cukry: 10,7 g |
Błonnik: 0,8 g |
Białko: 7,2 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.