Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
Meksykańska enchilada z czerwoną fasolą
Tortilla PSZENNA, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Woda, Szpinak baby, Fasola czerwona, Kukurydza, Papryka czerwona, Papryka żółta, Cebula czerwona, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Koncentrat pomidorowy 30%, Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Chili, Sól, Pieprz czarny, Kmin rzymski, Cukier
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 490 kJ/356 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 55,8 g w tym cukry: 6,8 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 11,6 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.