Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.97 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Szarpane boczniaki z sosem barbecue, pieczone bataty, surówka colesław

Boczniaki, Batat, Surówka coleslaw (zawiera JAJA i GORCZYCĘ), Sos barbecue (zawiera SOJĘ, SELER i GORCZYCĘ), Cebula biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Czosnek, Natka pietruszki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), ORZESZKI ZIEMNE, Papryka wędzona, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 080 kJ/497 kcal
Tłuszcz: 18,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 87,6 g
w tym cukry: 30,9 g
Błonnik: 14,9 g
Białko: 16,9 g
Sól: 3,6 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: