Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Sałatka z cukinią, wegańską fetą, pomidorkami, czarnymi oliwkami, rozmarynowe grzanki, sos winegret

Cukinia, Pomidorki daktylowe, Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Wegańska alternatywa sera feta (Woda, olej kokosowy, skrobia, sól morska, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, aromaty, ekstrakt z oliwek, witamina B12), Roszponka, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Oliwa z oliwek (Oliwa z oliwek, olej słonecznikowy), ., Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Syrop klonowy, Olej rzepakowy, Sól, Pieprz czarny, Rozmaryn, Tymianek, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 647 kJ/394 kcal
Tłuszcz: 28,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,6 g
Węglowodany: 27,2 g
w tym cukry: 4,4 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 5,3 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: