Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3 Star
  • Less Gluten

Sałatka z brokułami, greckim serem i dipem czosnkowym

Brokuły, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, JOGURT naturalny 2% tł., Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Szpinak baby, Dynia pestki, Miód pszczeli, Czosnek, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
792 kJ/189 kcal
Tłuszcz: 7,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 18,0 g
w tym cukry: 8,3 g
Błonnik: 5,1 g
Białko: 12,7 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: