Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59 Star

Pełnoziarnisty makaron all'arrabbiata z mozzarellą

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Cebula biała, Szpinak baby, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 290 kJ/308 kcal
Tłuszcz: 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 39,6 g
w tym cukry: 8,0 g
Błonnik: 5,4 g
Białko: 16,0 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: