Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Orzechowa pasta z pieczonych warzyw z chlebem z figą i daktylami, ogórek, pomidorki

Chleb z figą i daktylami (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA 720, woda, suszone daktyle, suszone figi, SEZAM, drożdże, mąka PSZENNA 750, cukier, sól), Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Papryka czerwona, Marchew, Cebula biała, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Kolendra, Oliwa z oliwek, Czosnek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej rzepakowy, Sól, Papryka słodka, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 099 kJ/263 kcal
Tłuszcz: 8,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 39,4 g
w tym cukry: 13,6 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 7,5 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • sezam

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: