Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54 Star
  • Less Gluten

Muffiny z szynką, papryką i czerwoną cebulą

JAJA kurze, Pomidorki daktylowe, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Sałata mix, Cebula czerwona, Papryka czerwona, ., Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
966 kJ/231 kcal
Tłuszcz: 16,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
Węglowodany: 5,4 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 1,1 g
Białko: 15,9 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: