Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Makaron z fasoli mung w sosie curry z tofu i grzybami shiitake

Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Kapusta pak choi, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Batat, Grzyby shittake, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Cebula biała, Czosnek, Sok z limonki, Imbir różowy marynowany, Sól, Kolendra, Olej rzepakowy, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Pieprz czarny, Woda

Wartość odżywcza na porcję XXL

Wartość energetyczna:
3 894 kJ/931 kcal
Tłuszcz: 44,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26,8 g
Węglowodany: 95,0 g
w tym cukry: 11,0 g
Błonnik: 8,3 g
Białko: 39,5 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: