Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18 Star
  • Dairy Free

Leczo z ciecierzycą podane z makaronem pełnoziarnistym

Ciecierzyca, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cukinia, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Papryka czerwona, Bakłażan, Papryka żółta, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Gałka muszkatołowa, Kmin rzymski, Papryka ostra, Pieprz czarny, Papryka słodka

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 576 kJ/377 kcal
Tłuszcz: 13,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 60,4 g
w tym cukry: 10,2 g
Błonnik: 12,1 g
Białko: 17,1 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: